Rohkema info nägemiseks:

TILGU MEREPÄÄSTE SELTS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 552; jälgijaid - 4. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta TILGU MEREPÄÄSTE SELTS kohta arvamuslugu!"

TILGU MEREPÄÄSTE SELTS MTÜ hetkeolukord

Juba 552 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga ja kommenteeritud 1 kord.

Tegevusaruanne 2022

Tilgu Merepääste Selts on 2016.a asutatud vabatahtlik kohalikul kogukonnal põhinev päästeorganisatsioon, mille eesmärgiks on vabatahtliku merepäästeteenuse osutamine Harku vallas ja sellega piirneval merealal. Selts osutab teenust Politsei-ja Piirivalveametiga sõlmitud koostöölepingute alusel, tegeledes mereturvalisuse tagamisega läbi ennetustöö ning päästesündmustele reageerimise.

Seltsi kuulub 31.12.2022 seisuga 17 liiget, kõik liikmed on läbinud vabatahtliku merepäästja koolituse. Päästeseltsi tegevust korraldab 3-liikmeline juhatus.

Aruandeaastal täitis päästeselts põhikirjalisi eesmärke: (cid:127) ennetustöö – Kakumäe sadama merelaagrites, Avatud kalasadamate päeval; Tabasalu Koolilõpufestil; Tilgu Sadama Päeval, Tabasalu

Päeval ja Merepääste perepäeval Lennusadamas; (cid:127) veeohutuse tagamine avalikel üritustel –Tilgu Regatt, Zoom 8 2022.a MM, Ironman Tallinn ujumise etapp ja Tilgu sügis regatt; (cid:127) navigatsiooniperioodil oli selts reageerimisvalmiduses 139. päeval, reageeriti Politsei- ja Piirivalveameti sündmusele; (cid:127) liikmetele korraldati harjutuspäevi ja seltsi meeskond osales Eesti VII merepäästeoskuste võistlustele.

Tilgu Merepääste Selts saavutas 2022.a püstitatud eesmärgid, planeeritud tegevustest olulisi kõrvalekaldeid ei esinenud. Väljakutseks kujunes

Zoom 8 MM-i turvamine ja ürituse tarbeks pikaajaliselt meeskonna tagamine.

2023.a on seltsi eesmärk olla jätkuvalt vääriline koostööpartner kohalikule kogukonnale ning Politsei- ja Piirivalveametile, suurendades turvalisust Harku vallaga piirneval merealal.

TILGU MEREPÄÄSTE SELTS MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.